L'any 1952 L'Antoni Andreu i la Pilar Rosell, obrien un nou negoci a carrer Camèlies, després de tancar el seu negoci al carrer Nou de Sant Francesc on no van aconseguir superar tots els problemes derivats de la post guerra i l'estraperlo.

En aquest nou indret, somiaven en un negoci familiar, on poguessin elaborar la pastisseria artesana i tradicional, que tan be coneixien. Poc a poc, la qualitat de les seves elaboracions, van tenir una bona acollida en el barri, però l'origen Mallorquí de l'Antoni va marcar des de un principi el tarannà del negoci, sobretot les seves magnifiques ensaïmades, fetes amb un  procediment tant meticulós, que gairebé semblava un ritual.

Aviat la seva filla Carme, es va fer càrrec de la botiga, i el destí va fer que s'enamorés d'un jove pastisser, Jaume Tasias, que va fer la seva formació junt amb el que hauria de ser el seu sogre. La jove parella va anar fent gran el nom de la Pastisseria Formentor al barri, amb una fidel continuïtat de les seves especialitats, que ja eren una marca de la casa.

I ara fa uns anys la tercera generació s'ha posat al davant del negoci, el Daniel i la Pilar, amb el ferm propòsit de vetllar per la qualitat de les elaboracions, donant protagonisme a la pastisseria Mallorquina, sense deixar de banda la riquesa de la pastisseria tradicional Catalana, i procurant combinar-ho amb innovació i noves tècniques.

Avui, gairebé 67 anys mes tard, aplaudim l'encert dels nostres avis, la feina ben feta dels nostres pares, i treballem amb l'orgull per continuar acompanyant als nostres veïns, clients i amics, en totes les seves celebracions.

I ara amb la incorporació del Pol, la quarta generació, que també estima aquest dolç ofici, ens permet dir:

continuarà...